Oltiin Meerin ja Piitun kanssa treenailemassa agilitya varmaan yli tunti. Alkuun ja loppuun puolen tunnin lenkit, joten ihan kiitettävästi kului aikaa. Meeriltä tuli ihan huippuhyviä vinkkejä treenaamiseen, suurkiitos niistä :) ! Ensinnäkin... Muutaman vuoden kun on pois kuvioista, niin erilaisia käännöksiä on yhtäkkiä miljoonasti ja niillä kaikilla on oma nimi. Ehkä mä vielä opin. Treenailtiin onnistuneesti ainakin poiskääntöä (oliko se se?!) ja kahdelle aidalle irtoamista.

Päivän suurin oivallus oli ehkä se, että koira kannattaa palkita taakse eikä eteen. Niin se ei lähde hakeutumaan radallakaan mun etupuolelle. Lisäksi palkkaamisesta totesin, että Sohvi syttyy huomattavasti paremmin lelun repimisestä kuin namista. Onhan se toki myös ahne, joten juustonpalaset käyttöön vähän rauhallisemmissa jutuissa.

Puhuttiin siitä, kannattaako "pentuagissa" mennä rimat maassa vai ilmassa. Luulisin että Sohvilla toimii parhaiten nykyinen tyyli, eli rimat on siivekkeiden alaosien päällä. Nyt sen pitää alusta lähtien hypätä n. 15cm korkea este. Jos rimat olisi maassa niin luulen, että kirppu menisi alta sitten kun ekan kerran pitää hypätä korkeampi este.

Muutama kuva, kaikki Meeri Alangon ottamia:

Ensin ulkona:
1146254.jpg

1146255.jpg

1146256.jpg

Ja sitten hallissa:
1146259.jpg

1146264.jpg

1146261.jpg

1146263.jpg