Edellisestä päivityksestä on taas aikaa, ja Sohvi ehti täyttää vuoden tässä välissä. Jospa sitä taas näin  kesän (lue: tänäkin aamuna lunta maassa :)) tullen yrittäisi vähän heräillä. Kamera ei sano yhtään mitään vaikka miten lataa akkua, joten kuvia tulee kunhan se palailee korjauksesta.

Viime viikonloppuna olin seuraamassa Jenni Leinon agilitykoulutusta Seinäjoella. Monenmonen harrastusvuoden jälkeen sitä oppii lajista uskomattomasti uutta ihan muutaman tunnin aikana. Sain hyviä vinkkejä varsinkin kontaktien opettamiseen. Jenni painotti tehokasta ohjausta ja ajoitusta radalla. Ymmärsin monen käännöksen käyttötarkoituksen ihan uudella tavalla. Ensi viikolla lähden kesätöihin Pohjanmaalle, joten päästään treenaamaan viimein ihan säännöllisesti.

Tänään olin seuraamassa JATin kisoja yhden luokan verran. Päällimmäisenä tarkoituksena totuttaa Sohvia siihen, että ihan jokaista vastaantulevaa koiraa ei tarttis moikata. Alku oli taas melkoista kiskomista, mutta lopussa löytyi jo jotain järkeä. Sohvi ottaa kyllä kontaktia, mutta käskyn alla ei viitsis pitää koko aikaa. Tätä täytyy vaan treenailla, kyllä se siitä... Puolentoista viikon päästä mennään agilitynäytökseen mukaan, yleisöllä varmaan ainakin on lystiä...:)

Tässä vielä sohvakoira muutaman viikon takaa:
1567454.jpg