Sohvi vastaa Iiriksen 7 faktaa -haasteeseen:

1. Agility on siistiä. Jopa niin siistiä, että välillä melkein räjähdän riemusta ihan vaan siitä ilosta, että saan olla hallilla. Näkisittepä!

2. Puren joskus leh.. siis tarkoitan ihmisiä koipeen. Joskus vaan ärsyttää jos esim. lenkillä tyypit on hitaita. Hitaus on synti näin sportin gööttipimun näkövinkkelistä.

3. Tykkään aivan valtavasti muista koirista, ja haluaisin koirakaverin myös kotiin. Omistajani ei tahdo. Puhuu jotain kahdesta keskenkasvuisesta kakarasta saman katon alla. Eka ois tietty se pentu, mutta kuka se toinen on!?

4. Tänään olin rauhallinen. Sitä ei tapahdu usein. Johtunee just alkaneesta juoksuajasta. Te naiset tiedätte... Ei tää ole aina juhlaa.

5. Nuolen. Sohvaa. Mattoa. Ihmisiä. Itseäni. Ilmaa. Ihan sama. Kieleni on ehkä kiinni vieterillä ja se vaan jää välillä tekemään semmosta ees-taas-liikettä suun ja ulkomaailman välillä.

6. Ruoka on hyvää. Jos teillä ihmisillä ei ole tarpeeksi tekemistä, niin pitäkää mielessä että mut voi aina tulla ruokkimaan. Meillä on sillain aika tarkkaa mun takia... esim. eteisen lattialla ei saa olla pikkukiviä tai syön ne.

7. Meillä ei myöskään ole leluja. Johtuu siitä, että heittelen niitä valtavissa kaarissa. Kerran oli mustelma omistajassa, kerran meni vesilasi rikki ja vuosi sitten jouluna lelu lensi kynttilään. Tosikot veivät kaikki pois sen jälkeen ja nyt saan sisällä vaan luita.