Jyväskylän kodista puuttuu netti, joten blogiakaan ei ole tullut päiviteltyä. Kamerakin tarttis varmaan taas ladata, jospa tuo lumi pysyisi maassa ja saisi vähän valoisampaa kuvamateriaalia...

Eilen tehtiin hyvä agilitytreeni, tällä kertaa oltiin hallilla ihan yksin. Lähinnä otettiin erilaisia ohjausjuttuja ja irtoamisia kahdella aidalla ja putkella. Lisäksi taas puomin kontakteilla seisoskelua sekä lopuksi vähän pujottelua. Jo tässä vaiheessa täytyy sanoa, että jokaisen esteen ohituksen kohdalla saa katsoa peiliin. Sohvi tekee ja hakee esteitä, jos mä sen oikein niille ohjaan.

Puomi on mielenkiintoinen tapaus... Sohvissa on havaittavissa lievää korkeanpaikankammoilua. Se ei esimerkiksi kiipeä portaita vapaaehtoisesti. Puomi ollaan menty muutaman kerran hihnassa, ja kirpun jalat alkaa tärisemään, kun se tajuaa miten korkealla ollaan. Ehkä sitä täytyy vaan treenata turvallisesti ihminen molemmilla puolilla ja samalla tunkea juustonpalasia kuonon eteen.

Illalla käytiin moikkaamassa Merri-tipsua. Viimeisimmät blogikuvat Merristä taitaa olla heinäkuulta. Sittemmin kaksikon tapaamisiin on tullut "hiukan" lisää vauhtia, kuvien ottaminen on melko mahdoton tehtävä.

1225837.jpg

Sohvin olemuksesta paistaa älykkyys...
1225853.jpg