Osallistuttiin Kankaanpäässä Handskes-gööttien joukkotarkkiin viime perjantaina.

Halusin Sohvilta kuvattavan myös selän näiden tavallisten lonkkien, polvien ja kyynärten lisäksi, ihan vaan varmuuden vuoksi agilitya silmälläpitäen. Sieltä sitten tulikin ilmi "mielenkiintoinen" löydös, eli kaksi nikamaa (C5&6) ovat kasvaneet yhteen ja niillä on myös yhteinen okahaarake. Ell Ventelä veikkaili, ettei löydöksestä aiheudu koiralle ongelmia, koska yhdistynyt nikama oli sen verran siistin näköinen.
 
Tämän vuoksi Tarja luopuu nyt Sohvin jalostuskäytöstä, ja se siirtyy kokonaan mun omistukseen. Myös agilityharrastus pistetään mietintään. Varasin eläinfysioterapeutille ajan kuun loppuun, koska haluan tietää aiheutuuko liikkeistä kipua. Sen jälkeen vasta teen sitten päätöksiä tuon harrastelun suhteen, koska toisaalta täysin oireetonta koiraa olisi typerä laittaa eläkkeelle lajista, jota se tekee täysillä "hullun kiilto silmissä". Kaikkein eniten tässä tietenkin toivoo, että Sohvi pysyisi kivuttomana tämän kanssa mahdollisimman pitkään tai jopa koko elämänsä.

Niin joo. Ne jalkajutut. Polvet ja kyynärät 0/0 ja lonkat varmaankin B. Näihin voi edes olla tyytyväinen :).

Mitäs muuta... Edellisistä päivityksistä on taas pieni ikuisuus. Sohvi oli Tarjalla hoidossa (kiitos siitä!) kolmen viikon ajan, kun mä reissailin Euroopassa. Ilmeisesti se oli sulautunut siellä ihan hyvin joukon jatkoksi. Muuten ollaan vaan treffailtu muita koiria ja treenailtu kerran viikossa. Yhteinen sävel radalla alkoi hiljalleen löytyä ja mä suunnittelin jo kisoja (varsinkin epävirallisia) loppuvuodeksi. Aina ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan... Täytyy miettiä...